Kosacev a comentat apelul unor senatori americani de a începe un dialog cu Rusia

Kosacev a comentat apelul unor senatori americani de a începe un dialog cu Rusia

Preşedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din cadrul Consiliului Federaţiei, Konstantin Kosacev, a comentat apelul unor senatori americani adresat secretarului de stat american, Rex Tillerson, de a începe un dialog cu Rusia.

„Este o veste care încurajează. După multe luni şi chiar ani de retorică dură din partea membrilor Congresului american şi a senatorilor americani la adresa Rusiei, inclusiv pînă la solicitarea de a rupe relaţiile cu Rusia, acestea sînt semnale „pozitive” şi nu „negative” de exercitare a presiunilor parlamentrare asupra preşedintelui SUA şi nu la adresa ţării noastre" - a scris Kosacev, pe pagina sa de Facebook.


Un grup de senatori americani a adresat un apel secretatului american de stat Rex Tillerson, prin care se solicită „demararea imediată a unei noi runde de negocieri" cu Rusia pe tema stabilităţii strategice, după declaraţiile făcute de preşedintele rus, Vladimir Putin, despre noul arsenal militar al ţării, în cadrul discursului adresat în faţa Adunării Federale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load