COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Kadîrov optează pentru alegerea lui Putin în calitate de președinte pe viață

Kadîrov optează pentru alegerea lui Putin în calitate de președinte pe viață

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a îndemnat toți locuitorii republicii să nu fie leneși și să voteze pentru modificările la Constituția Federației Ruse, reamintindu-le că întotdeauna a optat pentru alegerea lui Vladimir Putin drept președinte al FR pe viață.

El a declarat acest lucru în cadrul unei ședințe a celulei republicane operaționale pentru combaterea COVID-19, înregistrarea video a apelului a fost publicată pe canalul Telegram al lui Kadîrov, relatează rbc.ru.

„Întotdeauna am spus: trebuie să-l alegem pe Vladimir Putin ca președinte pe viață. Astăzi, cine îl poate înlocui? Nu există un astfel de lider politic pe scară globală. Trebuie să fim mîndri de asta ”, a spus Kadîrov. El a menționat că o Republică cecenă precum cea de astăzi „nu a existat niciodată în istoria noastră”.


„Astăzi trăim în statul legal Federația Rusă, sîntem cetățeni ai acestei țări mari, limba noastră cecenă este limba de stat, religia este prima noastră prioritate, ușile moscheilor și medreselor sînt deschise pentru toți musulmanii”, a subliniat Kadîrov.

„Vă îndemn din nou, dragi frați, surori, prieteni, tovarăși, dragul popor cecen, noi servim pentru voi. Dacă sîntem mulțumiți de noi, atunci nu fiți leneși, mergeți la urne și votați ”, a conchis șeful Ceceniei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load