COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jurnaliștii germani au rămas mirați de cuvintele lui Garik Sukacev despre Putin

Jurnaliștii germani au rămas mirați de cuvintele lui Garik Sukacev despre Putin

Muzicianul rus Garik Sukacev a șocat jurnaliștii "Deutsche Welle", care, înregistrând interviul, se așteptau în mod clar să audă critică în adresa guvernării, dar oaspetele a venit în susținerea lui Vladimir Putin.

Moderatorul a reamintit că anterior Sukacev a criticat guvernul Dmitri Medvedev și a întrebat despre evaluarea noului Cabinet de miniștri al lui Mihail Mișustin. Muzicianul a răspuns că nu a trecut destul timp pentru a evalua activitatea noilor miniștri.

După cum scrie inforuss.info cînd s-a ajuns la următorul referendum privind Constituția, care include, inclusiv, posibilitatea realegerii lui Putin, Sukacev, în general, a început să exprime în mod clar nu acea părere pe care o aștepta Occidentul.


"Este timpul ca Putin să plece acum cînd acem pandemie? V-ați gîndit vreodată că acum are loc al Treilea Război Mondial? Doar că acum, cu inventarea armelor atomice, este imposibil să faci un război total. Orice război este economia, în primul rînd, dar nu faptul că acesta este rău, să mergem împotriva lui să luptăm.

Sîntem abia la începutul acestui proces politico-economic. Și nimic bun în acest sens, nu ne așteaptă nici pe noi, nici întreaga lume în viitorul apropiat...Nu sînt gata să spun acum în mod responsabil, pentru că ne aflăm în acel moment în care nici un președinte nu trebuie să se schimbe", a declarat Sukacev.

Potrivit lui, în Occident, mulți invidiază locuitorii Rusiei din cauza unui astfel de președinte.

"Eu sînt rus, reprezentantul celui mai adînc pilon rus. De aceea, desigur, eu sînt pentru poporul rus", a declarat muzicianul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load