TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Jirinovski a numit Uniunea Europeană un „colhoz”

Jirinovski a numit Uniunea Europeană un „colhoz”

Liderul LDPR, Vladimir Jirinovski, a explicat întrzierea construcției Nord Stream-2 prin greutatea luării deciziilor în UE.

Politicianul a spus că lansarea Turk Stream a avut deja loc, deoarece hotărîrile-cheie au fost luate de două persoane.

Hotărîrile privind „Nord Stream - 2” sînt luate de întreaga Uniune Europeană, iar aceasta este colhoz și iată că construcția s-a oprit. Iată două abordări diferite, iar prima, cînd se înțeleg două persoane, este evident mai bună", a scris Jirinovski pe canalul Telegram.


Miercuri a avut loc ceremonia oficială de deschidere a gazoductului Turk Stream, la care au participat președinții Rusiei, Turciei, Serbiei și prim-ministrul Bulgariei.

Liderul rus, Vladimir Putin, a numit acest eveniment important nu numai pentru Moscova și Ankara, ci și pentru întreaga Europă.

Turk Stream este unul dintre cele mai mari proiecte energetice comune ruso-turce din ultimii ani. Această conductă este formată din două linii cu o capacitate de 15,75 miliarde de metri cubi. Prima este destinată furnizării gazului rusesc consumatorilor turci, a doua - pentru aprovizionarea țărilor din Europa de Sud și Sud-est.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load