COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi

Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari într-o singură zi

Jeff Bezos a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, ceea ce reprezintă cel mai mare salt individual al unei persoane, într-o singură zi, de cînd Bloomberg monitorizează activitatea financiară a miliardarilor.

Potrivit sursei citate, acţiunile Amazon au crescut luni cu 7.9%, setînd astfel un trend optimist în ceea ce priveşte shopping-ul online, transmite Mediafax.

În vîrstă de 56 de ani, Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om al lumii, şi-a adăugat în conturi 74 de miliarde de dolari în 2020, ajungînd la o avere totală de 189.3 miliarde de dolari, în ciuda faptului că SUA intră într-una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere financiar din istorie.


Pentru a măsura dimensiunea averii lui Bezos, un calcul arată că acesta a depăşit de unul singur valoarea de piaţă a giganţilor precum Exxon Mobil, Nike sau Mc Donald's.

Marile companii ale lumii se bucură de creşterea profiturilor în această perioadă, pe de-o parte datorită faptului că angajaţii au fost nevoiţi să lucreze de acasă, iar pe de altă parte datorită stimulentelor financiare oferite de guverne şi bănci.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load