COVID-19 în MOLDOVA

Israelul impune noi măsuri de izolare

Israelul impune noi măsuri de izolare

Israelul, Cisiordania şi Gaza se confruntă cu un focar reînnoit de coronavirus, ducînd la propuneri şi măsuri menite să reducă răspîndirea acestuia şi să atenueze ramificaţiile economice ale crizei atît de către autorităţile israeliene, cît şi de către cele palestiniene.

Israel are în prezent 37.482 de cazuri active; 1.103 de oameni au murit. În Cisiordania, există 9.845 de cazuri active, în Gaza 1.549, comunică mediafax.ro.

În Cisiordania şi Gaza, au murit 240 de persoane. Cabinetul Nettanyahu a aprobat închiderea de trei săptămîni începînd de vineri, conform Haaretz. Guvernul israelian a fost de acord să impună restricţii la nivel naţional timp de trei săptămîni, care va intra în vigoare vineri la ora 2 p.m., în ajunul sărbătorii Rosh Hashana.


Primul-ministru Benjamin Netanyahu a declarat într-un briefing de presă că avertismentele oficialilor din domeniul sănătăţii au condus la decizia guvernului, care limitează israelienii la o rază de 500 de metri (aproximativ 0,3 mile) a reşedinţei lor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load