TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Iranul a dezvăluit detaliile uciderii lui Soleimani

Iranul a dezvăluit detaliile uciderii lui Soleimani

Coloana în care s-a aflat generalul iranian Qaseim Soleimani, a fost atacată pe aeroportul din Bagdad dintr-un elicopter al Forțelor Aeriene din SUA, dar nu dintr-o dronă, așa cum s-a anunțat anterior, a declarat pentru RIA Novosti reprezentantul Corpului Gărzii Revoluției Islamice (IRGC), generalul Murtada Karbani.

Reprezentantul IRGC a negat informația potrivit căreia Iranul știe locul de unde a decolat elicopterul. El a amintit că Iranul are arme de precizie și este capabil să atace orice obiect în orice moment. „Lumea arabă se află în ajunul unei lovituri puternice asupra americanilor”, a adăugat el.


Joi, Pentagonul a confirmat că Statele Unite au efectuat o operațiune în Irak pentru lichidarea generalului iranian Qaseim Soleimani. Printre cei morți s-a numărat și locotenentul Abu Mahdi al-Muhandis, pe care secretarul de stat american, Mike Pompeo, l-a acuzat că ar fi atacat ambasada SUA la Bagdad pe 31 decembrie. Liderul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a promis să răzbune moartea lui Soleimani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load