COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Într-un oraș din Elveția a nins cu ciocolată

Într-un oraș din Elveția a nins cu ciocolată

Locuitorii unui oraș elvețian au avut un mic șoc atunci cînd a început să ningă particule dintr-o pudră fină de cacao, după ce sistemul de ventilație de la o fabrică de ciocolată din apropiere s-a stricat, scrie independent.co.uk.

Compania Lindt & Spruengli a confirmat marți rapoartele locale că a existat un defect minor în sistemul de ventilație de la o linie producție de prăjituri cu cacao în fabrica sa din Olten, situată între Zurich și Basel, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Praful de cacao este principalul ingredient folosit pentru a produce respectivele prăjiturele. Combinat cu vînturi puternice, pulberea s-a răspîndit în imediata apropiere a fabricii, lăsînd dîre fine de praf de cacao.


Compania spune că un autoturism din oraș a fost acoperit ușor de praful de cacao și s-a oferit să plătească pentru orice curățare necesară.

Compania Lindt spune că procesul de producție din fabrică nu a fost afectat și că particulele au fost complet inofensive pentru oameni sau mediul înconjurător.

Sistemul de ventilație a fost reparat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load