COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Vietnam, toți cei infectați de coronavirus s-au vindecat

În Vietnam, toți cei infectați de coronavirus s-au vindecat

Șeful OMS a menționat Vietnamul printre acele țări, care arată că măsurile active și făcute din timp pot împiedica răspîndirea coronavirusului.

Cei 16 pacienți care erau infectați de noul coronavirus COVID-19 și care se aflau în secțiile de boli infecțioase din spitatele Vitnameze s-au recuperat complet. Din 13 februarie în țară nu au fost înregistrate noile cazuri de infectare, relatează NOI.md cu referire la b-g.by.

Printre ultimii pacienți externați din spital era fata de trei luni, care s-a molipsit de la bunica ei.


Șeful Organizației Mondiale a sănătății, Tedros Gebreisus, a menționat Vietnamul printre acele țări, care demonstrează că măsurile active și făcute din timp ar putea împiedica transmiterea coronavirusului de la o persoană la alta și a îndemnat țările să ia exemplu de la ei.

Potrivit datelor din 4 martie, de coronavirus COVID-19 erau infectați 93 160 de persoane, au murit - 3 198. Numărul persoanelor infectate în afara Chinei continentale a ajuns la 12 890. Cele mai grave focare de COVID-19 în afara Chinei sînt înregistrate în Coree de Sud (5 328), Italia (2 502), Iran (2 336). Mai sînt înregistrate 6 cazuri de infectare în Belarus.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load