COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În New York ninge în mai – cel mai scăzut record de temperatură din ultimii 43 de ani

În New York ninge în mai – cel mai scăzut record de temperatură din ultimii 43 de ani

Peste 100 de milioane de americani se vor confrunta cu temperaturi extreme pentru această perioadă a anului și în contrast cu vremea caldă din ultimele zile.

În Central Park din New York a nins, sîmbătă, un eveniment complet atipic pentru luna mai, a raportat serviciul meteorologic american, citat de CNN. De vină ar fi vortexul polar care va aduce temperaturi de sub 0 grade celsius în unele state din nordul și estul Statelor Unite, transmite albasat.md.

„Zăpadă în Central Park! În mai! Sistemul de observație a suprafețelor a înregistrat zăpadă. Ultima oară cînd a nins pe această dată din mai este în anul 1977”, se arată într-un tweet al meteorologilor americani de la NWS.


Temperaturile s-au aflat și ele la un record minim, sîmbătă – 1 grad Celsius. Peste noapte, a nins și în statele Pennsylvania, Vermont, New Hampshire, Massachussetts și Maine. În Shaftsbury, Vermont, s-au așternut 22 de centimetri de zăpadă. În unele state din nord-est vremea s-a simțit, mai degrabă, ca una de început de martie decît de mijloc de mai.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load