TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În India a fost înregistrat primul caz de coronavirus

În India a fost înregistrat primul caz de coronavirus

În India a fost înregistrat primul caz de coronavirus. Persoana infectată este o femeie din statul Kerala din sudul Indiei. Victima este studentă la Universitatea din Wuhan, epicentrul focarului. Potrivit oficialilor indieni, pacienta a fost internată în spital, starea acesteia fiind stabilă.

„Am trimis la laborator analizele colectate de la 20 de persoane suspecte de boală din Kerala. 10 s-au dovedit a fi negative, iar șase au rămas în așteptare, ulterior confirmîndu-se prezența viruslui corona în cazul studentei de la Universitatea din Wuhan”, a declarat ministrul Sănătății din statul indian Kerala, K.K. Shylaja Teacher, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.


În prezent, pacienta infectată cu coronavirus beneficiază de îngrijiri medicale într-o rezervă specială.

India este a doua cea mai populată țară din lume, după China. Autoritățile au luat măsuri speciale pentru a se asigura că toți cetățenii care se întorc din China să meargă la spital pentru a-și verifica starea de sănătate.

Între timp, numărul deceselor în lume provocate de coronavirus a ajuns la 170. Pînă acum, cazuri de îmbolnăviri au fost înregistrate în cel puțin 16 țări ale lumii, însă decese s-au înregistrat doar în China.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load