TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În Germania au fost prezentate scutere nepilotate

În Germania au fost prezentate scutere nepilotate

Dacă veţi vedea cum chestia asta călătorește de la sine pe șosea, să știți: se grăbește fie la pasagerul său, fie înapoi la stația de încărcare. Principalul lucru este să nu cadă.


La Berlin, a avut loc prezentarea de scutere electrice noi, care se pot deplasa în mod automat, fără participarea directă a omului. Despre asta scrie Daily Mail, menţionînd că se preconizează organizarea arendei noilor dispozitive.


Potrivit elaboratorilor, noul produs va fi cît se poate de convenabil pentru pasageri. Nu trebuie să mergeți nicăieri pentru a lua un astfel de scuter: poate ajunge el însuși la adresa potrivită. În consecință, nu va trebui să-l returnați după călătorie: va pleca și va reveni la punctul de încărcare de sine stătător.


Teoretic, acest lucru poate facilita mișcarea în oraș în orele de vîrf și astfel de scutere nu vor rămînea fără treabă pînă cînd nu vor fi înapoiate după utilizare. Cu toate acestea, în practică, autorii proiectului recunosc că există anumite dificultăți: va fi destul de dificil pentru un scuter să manevreze pe drumuri aglomerate și printre mulțimi de oameni. Iar dacă va cădea, atunci nu va putea să se ridice de unul singur, va fi necesară o intervenție umană.
Se observă că pentru a menține echilibrul, noutatea a fost echipată cu roți robotice suplimentare.


Testarea scuterelor electrice urmează să aibă loc în două orașe europene, precum și în statul american Georgia. Pentru început, vor fi testate cele mai simple rute, unde sînt puține mașini și oameni.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load