COVID-19 în MOLDOVA

În Franța, un automobil a intrat în mulțime

În Franța, un automobil a intrat în mulțime

Cel puțin 13 persoane au fost rănite după ce un automobil a intrat în mulțime în estul Franței, informează Prefectura Departamentului Saone-et-Loire.

Incidentul a avut loc în jurul miezului nopții, în comună Wenzel. Mașina a intrat în oamenii care stăteau lîngă un local. S-a constatat că șoferul era beat, acesta a fost reținut. La fața locului au sosit pompierii, salvatorii și jandarmii, relatează ria.ru.

„Medicii au examinat 16 persoane, 12 dintre ele au fost rănite ușor, trei au fost în stare de șoc, o domnișoară a fost rănită grav la picioare, dar viața ei este în afara pericolului. Toate aceste persoane au fost transportate la spitalul”, se arată în comunicatul Prefecturii.


Potrivit publicației locale Journal de Saone-et-Loire, seara în incinta localului My Beers a avut loc o petrecere. Unul dintre vizitatori a părăsit clădirea, apoi s-a urcat în mașină și pornit în marșalier, intrînd în mulțime. După aceea el a încercat să se facă nevăzut. O altă publicație, Creusot Infos, adaugă că în momentul în care mașina a intrat în mulțime, lîngă bar erau 200-300 de persoane.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load