COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În ce s-au transformat protestele din SUA (VIDEO)

În ce s-au transformat protestele din SUA (VIDEO)

Statele Unite ale Americii continuă să se scufunde într-un haos tot mai mare, după protestele, cauzate de uciderea unui cetățean afro-american de către un polițist, care au degenerat în dezordini în masă și s-au transformat acum într-un haos total în diferite orașe americane, unde protestatarii ard mașini, magazine și alte clădiri, hoții jefuiesc atît magazinele mici, cît și supermarket-urile mari, oamenii trag unii în alții, bat pînă la moarte, dau foc.

Faptul că nu sînt trași la răspundere îi împinge spre noi crime și fapte monstruoase, iar din imaginile primite de peste ocean se vede că mulțimea furioasă și sălbatică a ieșit demult din limitele binelui și răului și nu cruța pe nimeni în calea sa, bătîndu-i chiar și pe bătrînii în scaune cu rotile.

Distrugerile, incendiile, ciocnirile, jafurile, scenele de violență cu implicarea mulțimii agresive în orașele din SUA au devenit deja un fenomen obișnuit. Videoclipurile de la locul acestor evenimente îngrozitoare demonstrează dezastrul care li se întîmplă cetățenilor simpli din SUA, și ei distrug așa-numitul "Vis american", mitul despre "Democrația americană" și toate lucrurile "bune și luminoase", pe care America le aduce în lume.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load