COVID-19 în MOLDOVA

În ce condiții stă Efremov în izolator

În ce condiții stă Efremov în izolator

Mihail Efremov a dezvăluit condițiile în care este plasat. Acest lucru a fost relatat de publicația Komsomolskaia pravda.

Efremov a fost plasat în izolatorul nr.5 Vodnik pentru zece zile. Mai tîrziu pentru actor va fi selectată o celulă și vecinii, ținînd cont de compatibilitatea psihică.

„Nu avem pretenții față de condițiile de detenție. El are doi vecini plăcuți, ambii cu numele de Serghei. În celulă este un televizor, ceainic electric și ceai”, a comunicat membrul Comisiei Obștești de Observare a Moscovei Boris Klin care l-a vizitat pe Efremov, informează lenta.ru.


Actorul a comunicat că a fost transportat la izolator la ora 16:00. Medicii i-au măsurat tensiunea și i-au făcut electrocardiograma. Efremov a vorbit cu un psiholog și șeful izolatorului, precum și a studiat regulamentul intern.

După cum a menționat Klin, artistul arată calm. Efremov a avut la cină pește fiert și piure. „Nu mă sperie, este o alimentație normală”, l-a citat pe Mihail Olegovici un avocat.

Anterior actorul a promis angajaților să le citească izolatorului piesa „Par” scrisă de un prietenul și colegul lui Ivan Ohlobîstin.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load