În apartamentul lui Prigojin și Valeria a fost găsit un perete de argint

În apartamentul lui Prigojin și Valeria a fost găsit un perete de argint

Apartamentul de la Moscova al producătorului Iosif Prigojin și interpretei Valeria a fost decorat în stilul cluburilor de noapte din capitală care se bucurau de mare popularitate la începutul anilor 2000. 


Analiza interiorului apartamentelor a fost publicată de Dni.ru. Potrivit portalului, apartamentul cu suprafața de 320 de metri pentru cuplul de vedete a fost decorat de designerul londonez Gabhan O'Keeffe.  Acesta are panouri de perete furniruite, care cîntăresc în total aproximativ 60 de tone, un panou imens de lemn cu o panoramă a orașului, podele din marmură, tapet cu Lurex și un perete din frunze de argint.


„Toate cluburile de noapte de la Moscova din bombasticii anii 2000, cu toate Lurexurile, jambierele, aromele țigaretelor  și Vertu auriu s-au adunat în această cameră”, se arată în descrierea camerei de zi. Designerul Sergei Saponov, care a analizat situația, subliniază că „stilistic țipătoare, dar atît de familiară atmosferă amatorului discotecii de noapte nu este deloc ieftină”.


El a depistat în apartament obiecte costisitoare de interior de Etro, Roberto Cavalli și Francesco Molon. Masa din biroul lui Prigojin designerul l-a estimat la un milion de ruble, dormitorul tapițat în catifea neagră – la 3,5 milioane. 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load