COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Imagini emoționante, rulate pe Turnul Eiffel (VIDEO)

Imagini emoționante, rulate pe Turnul Eiffel (VIDEO)

Începînd din 27 martie, Turnul Eiffel, cea mai importantă atracție turistică a Parisului, este luminat în fiecare seară, în semn de omagiu faţă de persoanele care luptă în fiecare zi împotriva COVID-19.

Cu cîteva ore înainte de intrarea în vigoare ale măsurilor de relaxare din Franța, autoritățile din capitală au ales să aducă un omagiu “tuturor profesioniștilor și voluntarilor parizieni care au fost, sînt și vor fi mobilizați în lupta contra virusului”, scrie libertatea.ro.

Proiecția a început duminică, 10 mai, la 21.00, ora locală, iar chipurile “eroilor” au rulat pe un ecran gigant de la baza Turnului Eiffel. “Din fericire, ai fost acolo”, a fost mesajul autorităților.


“Parisul vă mulțumește”

Evenimentul a fost dedicat tuturor celor care au încercat să oprească răspîndirea acestei boli nemiloase, “personalului medical, paramedicilor, farmaciștilor, polițiștilor, pompierilor, profesorilor, asistenților maternali, fermierilor, florarilor, șoferilor, casierilor, voluntarilor, muncitorilor, tuturor celor care au grijă de noi. Parisul vă mulțumește”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load