Imaginea virală după incendiul de la Notre-Dame. Ce s-a întîmplat

Imaginea virală după incendiul de la Notre-Dame. Ce s-a întîmplat

Bărbatul care se juca cu o fetiță, în fața Catedralei Notre-Dame din Paris, chiar înainte de izbucnirea incendiului, a fost găsit.


Fotografa care a surprins imaginea a pornit o campanie virală pe Twitter, încercînd să îi găsească pe cei doi, pentru a le face cadou poza iconică.


Fotografa Brooke Windsor spune că a făcut poza cu aproximativ o oră înainte de izbucnirea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame. În imagine, un tată se joacă cu fetița lui, chiar în fața edificiului istoric.


„Am vrut să împărtășesc și cu ei această amintire”, a declarat Brooke pentru BBC. Tînăra în vîrstă de 23 de ani a publicat imaginea pe Twitter și a cerut ajutorul internauților pentru a-l găsi pe bărbatul din poză. În doar cîteva ore, imaginea a fost redistribuită de peste 240.000 de ori și apreciată de 467.000 de persoane.


În cele din urmă, demersul său a avut succes. Fotografa a reușit să îi găsească pe cei doi.


„Căutarea a luat sfîrșit. Fotografia a ajuns la tată și fetiță. El a ales să își păstreze anonimitatea și mi-a transmis un mesaj: «mulțumesc pentru acea fotografie frumoasă, o să găsim un loc special pentru ea». Vreau să le mulțumesc și eu tuturor celor care au distribuit fotografia și mi-au adresat complimente”, a scris fotografa Brooke Windsor pe Twitter.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load