COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Greta Tunberg a fost invitată să se trateze la Moscova

Greta Tunberg a fost invitată să se trateze la Moscova

Activista Suedeză Greta Thunberg, care a împărtășit suspiciunile că s-ar fi infectat cu virusul din Wuhan, dar nu poate verifica prezența coronovirusului în Suedia, a fost invitată să verifice și să trateze posibila infecție de coronavirus la Moscova.

Trebuie remarcat faptul că în Suedia, testul pentru CAVID-19 îl pot face doar persoanele care au nevoie de asistență medicală urgentă.

Astfel, șeful Alternativei Verzi, Ruslan Hvostov din numele întregului partid, a chemat principala tînăra ecoactivistă a modernității să vină în Rusia pentru a se vindeca cu siguranță de ciuma secolului XXI.

"Dragă Greta, colegă, prietenă, în numele partidului politic "Alternativa Verde" te invit să vii la noi în Rusia pentru a-ți verifica suspiciunile și a fi sigură că aici vei primi tot ajutorul de care ai nevoie și vei fi vindecată cu siguranță. Lasă Guvernului Suediei să-i fie rușine de faptul că o elevă simplă trebuie să stea acasă în neștire și să-și aștepte soarta. Și astfel de oameni, cu siguranță, sînt mii. La noi poți să face testul pentru coronavirus (CAVID-19) fără mari complicații de sănătate și să primești tratamentul necesar", a menționat Ruslan Hvostov.


El a subliniat faptul că Rusia este renumită pentru medicina bună și profesioniștii de nivel mondial, iar acum Rusia oferă asistență Italiei, care suferă cel mai mult în urma virusului mortal.

"Avem cele mai pozitive statistici ale bolnavilor din întreaga Europă și toate pentru că medicina internă a făcut ca imunitatea rușilor să fie mult mai rezistentă la orice boală decît a oricărui european. Chiar și în timpul ciumei, care a izbucnit în Europa în secolul al XVII-lea, numărul celor bolnavi în țara noastră a fost cel mai mic. Vrem din tot sufletul să te ajutăm. Vei putea vorbi despre toți cei care au admis răspîndirea noii boli și să atragi atenție la greșelile pe care le fac țările noastre în lupta cu pandemia", a subliniat liderul partidului "Alternativa Verde".

"Sperăm că vei atrage atenția guvernelor țărilor din întreaga lume și vor înceta să aibă o atitudine atît de neglijentă față de amenințarea pentru locuitorii planetei. Spune despre tot după exemplul tău.

Greta, vino-salvează-te pe tine și toată omenirea! Tu încă trebuie să salvezi lumea!", a scris scrisoarea pentru Greta Thunberg liderul ”Alternativei Verzi”, Ruslan Hvostov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load