Gluma nereușită a unei stewardese din SUA i-a speriat pe pasageri

Gluma nereușită a unei stewardese din SUA i-a speriat pe pasageri

Însoţitorii de zbor sînt, în mod normal, primul contact al pasagerilor, în cazul în care există un pericol sau ceva nu funcţionează cum trebuie.

Dar experienţa unor călători americani de la bordul unei aeronave Southwest Airlines cu o însoţitoare de bord întrece limitele imaginaţiei. A fost o surpriză pentru cei de la bordul unui zbor american să descopere un membru al echpajului ascunzîndu-se într-un compartiment de bagaje.

Pasagerul Veronica Lloyd a susprins momentul ciudat într-un video, în care se poate observa cum o însoţitoare de bord a companiei Southwest Airlines stătea în compartimentul unde sînt plasate bagajele călătorilor în timpul îmbarcării. Lloyd, care călătorea de la Philadelphia la Nashville, a scris într-un mesaj pe Twiter, alături de video: „Nu pot să trec peste ciudăţenia acestui moment.

Southwest Air, vă rog să vă reveniţi”. Într-o declaraţie pentru Daily Mail, un purtător de cuvînt al Southwest Airlines a spus: „Angajaţii Southwest sînt cunoscuţi pentru simţul lor al umorului şi personalităţile unice. În acest caz, una dintre însoţitoarele de zbor a încercat un scurt moment distractiv cu pasagerii în timpul îmbarcării. Bineînţeles,a ceasta nu este procedura noastră normală şi echipajele Southwest mereu menţin siguranţa în topul priorităţilor lor”.  

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load