COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Gestul unui bărbat a uimit o lume întreagă

Gestul unui bărbat a uimit o lume întreagă

Un scoțian a adoptat o pui de pisică în timpul unei călătorii, pentru simplul motiv că felina a refuzat să se mai dezlipească de el. Acum cei doi cutreieră lumea în lung şi în lat.

Dean Nicholson are 31 de ani. Scoţianul a renunţat în urmă cu cîţiva ani să mai meargă la muncă pentru a face înconjurul Pămîntului cu bicicleta. A publicat fiecare drumeţie pe Instagram şi a atras sute de mii de urmăritori. Însă marea surpriză a fost noul partner de călătorie.

Tînărul se afla la graniţa între Bosnia şi Muntenegru cînd pisica i-a atras atenţia. Scoţianul a coborît atunci de pe bicicletă şi s-a dus să o hrănească. Felina a început apoi să îl urmărească. Şi, chiar dacă la început a încercat să o ignore, în cele din urmă a adoptat-o. A botezat-o Nala, precum celebrul personaj din Regele Leu, după care a dus-o la veterinar, ca să se asigure că nu are probleme de sănătate.


De atunci, Nala este nedespărţită de Dean. Fie că stă în coş sau pe umărul stăpînului, felina se bucură din plin aventură. Pare chiar pasionată de oraşele pe care le vizitează. Şi nu refuză nici să se plimbe cu barca sau să se relaxeze într-un hamac.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load