COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Galustean a dezvăluit onorariile în KVN

Galustean a dezvăluit onorariile în KVN

Mihail Galustean s-a obișnuit încă din copilărie să cîștige singur bani pentru propriile necesități. Primele venituri le-a avut la vîrsta de 13 ani: împreună cu prietenii, viitorul artist a descarcat TIR-uri. Pentru aceasta, el a fost plătit generos cu 100 de ruble, considerate în acea perioadă bani buni.

Banii i-a cheltuit la fel ca toți colegii săi — pe țigări, mîncare, gume și casete audio.

Cînd Galustean a intrat în KVN, viața lui s-a schimbat deodată. Pentru fiecare intrare pe scenă, Mișa primea nu 100 de ruble, ci tot atîția, dar dolari. KVN i-a adus o mare popularitate, artistul a început să fie invitat în alte proiecte.

"Arthur Janibekyan s-a apropiat de mine și-mi spune:"Cît vrei să cîștigi?". Eu îi pun: "Știi, 10.000 de dolari n-aș refuza". Și el a fost de acord foarte repede, iar eu am început deja să mă gîndesc: oare n-am cerut prea puțin?", își amintește Galustean de invitația la filmarea proiectului "Наша Russia".


La un moment dat, Galustean a început să aibă boală stelară. Potrivit artistului, acestui lucru i-a pus capăt prietenii săi, care nu au nimic de-a face cu domeniul showbiz-ului.

"Ei pur și simplu mi-au spus: "Hei, coboară pe pămînt", a mărturisit showmanul într-un interviu pentru PeopleTalk.

Mihail Galustean a evoluat mult timp pentru selecționata Soci la KVN. De aici și a început marea sa carieră ca comediant și actor.

Recent, Galustean a primit invitația de a conduce KVN, deși doar cel pentru copii. Să-l înlăture pe vestitul prezentator Alexandr Masliakov el încă nu a reușit, dar numai de la pronunțarea frazei "Începem KVN!" (”Мы начинаем КВН!”), Mișa este fericit.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load