Gabonul a început să emită vize la sosire

Gabonul a început să emită vize la sosire

Plajele și natura sălbatică din Africa Centrală iată ce-i atrage pe numeroșii turiști, care aleg Gabonul ca destinație pentru călătoria lor.


Deținătorii pașapoartelor rusești, care intenționează să călătorească în această țară, vor putea să se limiteze la un minim de formalități: autoritățile din Gabon au început să emită vize la sosire pe Aeroportul Internațional Leon Mba din capitala țării, Libreville.


Pentru a obține viza, trebuie să completați cardul de migrare, să prezentați pașaportul, termenul de valabilitate al căruia expiră în mai mult de 6 luni de la data intrării, precum și un certificat internațional valabil de vaccinare, cu setul de vaccinuri necesar. Costul vize este de 45.000 franci CFA sau aproximativ 70 de euro.


Pentru a vă prelungi perioada de ședere în Republica Gabon, trebuie să vă adresați autorităților locale, responsabile de migrație.


 Cetățenilor Moldovei nu le este oferită pînă cînd această posibilitate. Deținătorii pașapoartelor moldovenești trebuie să perfecteze ca și pînă acum o viză de intrare la misiunile diplomatice și consulare ale Gabonului din străinătate


Lista țărilor care eliberează vize la sosire pentru cetățenii Republicii Moldova poate fi găsită AICI.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load