Fiul lui Trump a spus care este cauza incendiului dintr-un zgîrîie nori din New York

Fiul lui Trump a spus care este cauza incendiului dintr-un zgîrîie nori din New York

Două persoane au fost rănite, dintre care una grav, într-un incendiu izbucnit luni dimineaţă la acoperişul Trump Tower din centrul Manhattanului, a anunţat luni Departamentul de Pompieri din New York, citat de Reuters.

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump se afla la Washington în acel moment.
    
Deşi presa locală a anunţat iniţial că nu există răniţi, o persoană a fost rănită grav, viaţa fiindu-i în pericol, iar o alta a fost rănită uşor, potrivit Departamentului de Pompieri.

Eric Trump, unul dintre fiii preşedintelui, a a scris pe Twitter că a fost un mic incendiu provocat de o instalaţie electrică la turnul de răcire de pe acoperişul clădirii.
    
"Departamentul de Pompieri din New York a fost aici în cîteva minute şi a făcut o treabă incredibilă", a spus tînărul Trump. "Bărbaţii şi femeile din #FDNY sînt adevăraţi eroi şi merită cele mai sincere mulţumiri şi laude!", a adăugat el în postarea sa pe Twitter.
    

Incendiul a fost anunţat prin telefon cu puţin înainte de ora locală 07.00 (12.00 GMT) la ultimul etaj al clădirii-turn, care a fost reşedinţa principală a lui Trump înainte de victoria în alegeri şi învestirea sa în urmă cu aproape un an, potrivit pompierilor.

După mai mult de 90 de minute de la anunţul incendiului, 26 de unităţi, ceea ce înseamnă 84 de pompieri, erau încă la faţa locului, potrivit purtătorului de cuvînt al departamentului, pompierul Ken Reilly.

În Trump Tower sînt atît apartamente de locuit, cît şi birouri.

(AS - autor: Sorin Calciu, editor: Ionuţ Mareş, editor online: Anda Badea)


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load