COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fiica lui Trump a încălcat directivele guvernului privind călătoriile neimportante

Fiica lui Trump a încălcat directivele guvernului privind călătoriile neimportante

Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, nu a respectat restricțiile de circulație impuse în Washington și a plecat din capitala SUA la una din reședințele familiei, relatează New York Times.

„Cei care sînteţi destul de norocoşi încît să staţi acasă, vă implor să o faceţi”, a spus Ivanka Trump într-un video publicat online, încurajînd SUA să urmeze regulile federale privind distanţarea socială, care sugerează ca oamenii să stea la o distanţă de cel puţin doi metri unii faţă de ceilalţi, transmite digi24.ro.

„Fiecare dintre noi avem un rol în răspîndirea coronavirusului”, a mai spus ea.


Cu toate acestea, Ivanka Trump nu a urmat ea însăşi instrucţiunile federale privind călătoriile, aceasta călătorind din Washington către una dintre reşedinţele familiei, chiar dacă a mulţumit public celor care s-au autoizolat. Iar începînd cu 1 aprilie, oraşul Washington a emis un ordin de rămînere la domiciliu pentru toţi locuitorii cu excepţia cazurilor în care este vorba de activităţi esenţiale.

Ivanka şi soţul ei, Jared Kushner, care este de asemenea un consilier senior al Casei Albe, au călătorit împreună cu cei trei copii la Trump National Golf Club Bedminster din New Jersey pentru a sărbători prima noapte de Pesah (celebrarea eliberării din Egipt) din această lună, au declarat două persoane care cunosc planurile de călătorie ale cuplului, chiar dacă celebrările din ţară au fost anulate şi familiile s-au adunat la masă doar cu ajutorul aplicaţiilor precum Zoom.

Kushner s-a întors la Casa Albă, acolo unde îl ajută pe socrul său în „războiul împotriva coronavirusului”, iar Ivanka continuă să lucreze din Bedminster, primind telefoane şi petrecînd timp alături de copiii săi, potrivit surselor NY Times.

De asemenea, Ivanka a declarat că Trump National Golf Club Bedminster este închis momentan, tocmai de aceea e o alegere mai bună de distanţare socială decît cartierul Kalorama din Washington, acolo unde a fost surprinsă deseori în timp ce alerga în Parcul Rock Creek. Miercuri, Ivanka a participat la două videoconferinţe cu tatăl său şi liderii economici care îl sfătuiesc privind redeschiderea economiei SUA.

Totodată, Ivanka şi-a instruit personalul din Aripa de Vest a Casei Albe să nu intre pe terenul Casei Albe decît dacă este absolut necesar. Fiica lui Trump a publicat şi fotografii cu un „cort” din aşternuturi amplasat în camera de zi, aceasta fiind o idee creativă pentru părinţii care au rămas acasă cu cei mici. „Suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Ivanka într-o filmare postată pe reţelele de socializare.

„Vom ieşi mai puternici ca niciodată şi vom fi probabil mai conectaţi cu umanintatea noastră şi valorile noastre. Haideţi să facem tot ce putem pentru a opri răspîndirea”, a mai spus Ivanka.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load