COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fiecare japonez va primi de la autoritățile țării cîte 930 de dolari

Fiecare japonez va primi de la autoritățile țării cîte 930 de dolari

Japonia va începe să achite ajutorul material fiecărui cetățean în valoare de 100 de mii de yeni (aproximativ $930) deja în luna mai.

Despre acest lucru a declarat, în cadrul unei conferințe de presă la Tokyo, prim-ministrul adjunct al țării, Ministrul Finanțelor, Taro Aso.

"Cel mai important lucru este viteza", îi citează cuvintele agenția Kyodo, reamintind că partidul Komeito – partener de coaliție de guvernare a partidului liberal-democrat, care și a propus prim-ministrului Shinzo Abe o astfel de posibilitate de ajutor a populație, a insistat pe începerea achitărilor în luna mai, transmite ria.ru

Scopul este de a oferi asistență tuturor familiilor, indiferent de venituri, în legătură cu daunele provocate economiei țării de epidemia de coronavirus.


Aso a menționat că forțarea persoanelor cu venituri mari să întoarcă apoi acest ajutor, "fizic nu este posibil, este o procedură prea complicată".

Secretarul General al Guvernului Japoniei, Yesihida Suga, a declarat că Guvernul intenționează să "acționeze rapid și în ceea ce privește concretizarea creării sistemului".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load