Femeia care își cară cîinele în spate în fiecare zi la muncă (VIDEO)

Femeia care își cară cîinele în spate în fiecare zi la muncă (VIDEO)

O femeie din Thailanda face senzaţie pe internet după ce o imagine cu ea cărându-şi câinele în spate în timp ce mătură străzile capitalei thailandeze a devenit virală, relatează miercuri Reuters.


Mazda, un metis între pudel şi shih-tzu în vîrstă de un an, poate fi văzut cum stă liniştit, nederanjat de trecători şi trafic, într-o vestă în spatele stăpînei sale, ca şi cum ar fi un rucsac, în timp ce aceasta mătură o stradă într-o suburbie a capitalei Bangkok.


“I-am cerut iubitului meu să-mi cumpere un cîine care să-mi ţină companie”, a declarat Thitirat Keowa-ram, în vîrstă de 28 de ani.


“Prietenul meu a fost de acord, cu singura condiţie să-l iau cu mine la muncă”, a spus ea.


Thitirat şi-a ţinut promisiunea şi l-a luat timp de un an cu ea la muncă pe căţelul pufos, negru cu alb, nederanjată de cele aproape 10 kilograme ale animalului de companie.


Tendinţa de a aduce cîinele la muncă a cîştigat popularitate în ultimii ani în Thailanda, în special în firmele fără ore de muncă fixe care consideră această tendinţă un mod de a reduce stresul angajaţilor.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load