Fapta emoționantă a unui copil care a dat cu bicicleta peste o pasăre

Fapta emoționantă a unui copil care a dat cu bicicleta peste o pasăre

Un copil, în vîrstă de șase ani, a mers la spital, unde i-a implorat pe medici să îl ajute să salveze un pui peste care a dat cu bicicleta.


Derek C. Lalchhanhima este un copil din Mizoram, India, care a vrut să salveze viața unei păsări ce aparținea vecinului său, potrivit Mirror. 


Copilul de șase ani a dat, din greșeală, peste el cu bicicleta.


Pentru că nu voia ca pasărea să pățească ceva rău, Derek a luat-o și a dus-o la cel mai apropiat spital. Mai mult, copilul a adus cu el și toți banii pe care i-a economisit de-a lungul timpului.


Cînd a ajuns la spital și le-a spus medicilor întreaga poveste, aceștia au fost impresionați și i-au făcut o fotografie, pe care au postat-o pe internet. 


Însă copilul nu a știut că pasăra era deja moartă atunci cînd a ajuns cu ea la spital. Acum, părinții trebuie să îi explice băiatului că doctorii nu mai puteau face nimic pentru ea.


„Este un bun exemplu de umanitate”, „Uimitor, este un copil cu o inimă mare”, „Ar trebui să îi urmăm exemplul”, sînt doar cîteva dintre comentariile care au apărut la fotografia cu copilul.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load