COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Familia victimei lui Efremov primește milioane din participarea în talk-show-uri

Familia victimei lui Efremov primește milioane din participarea în talk-show-uri

Fiecare rudă a lui Serghei Zaharov, care a murit în accidentul rutier provocat de vestitul actor rus Mihail Efremov, primește cîte 350 de mii de ruble pentru un singur talk-show. Despre aceasta pentru "Komsomolskaia Pravda" a spus producătorul Mark Rudinstein, scrie lenta.ru.

Potrivit lui Rudinstein, nimeni nu merge gratuit la astfel de talk-show-uri și, de obicei, se plătește aproximativ un milion de ruble pentru un "erou mare", iar în acest caz suma a fost împărțită între toate rudele decedatului. În același timp, el a menționat că nu condamnă familia lui Zaharov pentru participarea la emisiuni de televiziune.

Anterior, victimele în dosarul actorului Mihail Efremov au cerut despăgubiri morale în valoare de peste 40 de milioane de ruble. De asemenea, se precizează că intenția de a deveni victimă a fost exprimată de soția lui Zaharov. Victime au fost deja recunoscută soția, fratele și cei doi fii ai decedatului.
Inițial, Efremov și-a recunoscut vina și a vorbit despre disponibilitatea de a plăti despăgubiri familiei decedatului, precum și de a suporta pedeapsa prevăzută de lege. Cu toate acestea, ulterior, avocatul său a declarat că actorul nu-și recunoaște vina în ceea ce s-a întîmplat și este gata să ajute rudele lui Zaharov din motive de bunăvoință — deoarece mașina sa a participat la accident.


Accidentul a avut loc pe 8 iunie. Efremov, aflat în stare de ebrietate alcoolică, a ieșit cu mașina pe contrasens și s-a izbit într-o dubă, al cărei șofer a decedat în spital din cauza hemoragiei. Artistul însuși nu a avut de suferit, el a fost pus în arest la domiciliu pînă pe 9 august. Efremov a fost acuzat în conformitate cu articolul 264 pc. 4 din Codul penal al Federației Ruse ("încălcarea regulilor circulației rutiere, care a dus din neglijență la moartea unei persoane"). Pedeapsa maximă presupune 12 ani de închisoare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load