Familia lui Michael Jackson a dat în judecată HBO

Familia lui Michael Jackson a dat în judecată HBO

Administratorii averii lui Michael Jackson au intentat joi un proces reţelei HBO, pe care o acuză că a încălcat o clauză de non-discreditare prin decizia de a difuza documentarul „Leaving Neverland”, în care artistul este acuzat de abuz sexual. 


Sînt cerute daune în valoare de 100 de milioane de dolari, scrie relatează News.ro.


Potrivit documentelor depuse, HBO a fost de acord în 1992 să difuzeze „Michael Jackson in Concert in Bucharest: The Dangerous Tour”.


Contractul a inclus o clauză de non-discreditare.


În reclamaţie este susţinu faptul că documentarul este bazat pe acuzaţii false şi că acuzatorii lui Jackson au fost motivaţi financiar pentru a minţi.


HBO a programat să difuzeze documentarul realizat de Dan Reed pe 3 şi 4 martie. Filmul a avut premiera la festivalul Sundance, în luna ianuarie, şi s-a bucurat de critici favorabile.


Filmul descrie cum Jackson, aflat în vîrful carierei, a început - aparent - o relaţie cu doi băieţi, în vîrstă de 7 şi 10 ani, şi familiile lor.


Cei doi, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vîrstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani.


Robson, acum în vîrstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cîntăreţ de la vîrsta de 10 ani.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load