Evenimentul neașteptat la care va participa Kim în Vladivostok

Evenimentul neașteptat la care va participa Kim în Vladivostok

Summitul istoric dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, a fost pregătit în detaliu. După discuțiile celor doi lideri, Kim Jong-un va putea urmări și celebrul spectacol de balet „Lacul lebedelor”.

Întîlnirea istorică a debutat la ora prînzului, la Vladivostok, unde liderul nord-coreean a fost primit cu căldură de către Vladimir Putin. Cei doi au în vedere discuții privind rezolvarea pașnică a problemei nucleare din Peninsula Coreeană și asigurarea securității în Asia de Nord-Est.

Putin a declarat că este “foarte mulțumit” de vizita lui Kim Jong-un în Rusia, adăugînd că diplomații din cele două țări au început negocierile cu mult timp înainte de summitul istoric. De asemenea, Kim Jong-un și-a exprimat speranța că întîlnirea cu Vladimir Putin va contribui la dezvoltarea relațiilor bilaterale.

După încheierea discuțiilor politice, în programul summitului este prevăzut și un moment cultural: Kim Jong-un va putea urmări spectacolul de balet, deja celebru în Rusia, Lacul lebedelor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load