COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Eurovision va fi transmis astăzi online

Eurovision va fi transmis astăzi online

Anulată din cauza epidemiei COVID-19, cea de-a 65-a ediție a Eurovision Song Contest, care urma să aibă loc la Rotterdam, va fi transmisă online, printr-un program special.

Show-ul „Eurovision Song Celebration 2020” va aduce în faţa publicului toate cele 41 de piese calificate în concurs, transmite IPN.

În martie, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union – EBU) a comunicat decizia sa de a nu organiza evenimentul în acest an în urma incertitudinilor legate de răspîndirea maladiei virale COVID-19 şi a restricţiilor adoptate de guvernele multora dintre celor 41 de ţări participante. Organizatorii concursului s-au gîndit la alternative online, iar programul va rememora cele 41 de piese ale concurenţilor din anul 2020 şi va include interpretări live, filmate de artiști.

Republica Moldova este reprezentată la concurs de interpreta Natalia Gordienko, care, la fel, a imprimat piesa şi a expediat-o organizatorilor Eurovision Song Contest.


Evenimentul va fi transmis de televiziunea olandeză şi EBU, simultan în toate cele 41 de ţări care ar fi trebuit să participe în acest an la Concursul Internaţional Eurovision, sîmbătă, 16 mai, ora 22.00.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load