Cea de-a patra formaţie ucraineană refuză să participe la Eurovision

Cea de-a patra formaţie ucraineană refuză să participe la Eurovision

Formaţia Brunet Shoot Blondes, care a ocupat locul patru în selecția națională pentru Eurovision 2019 în Ucraina, a refuzat să reprezinte țara la competiția muzicală.


Finala selecției naționale ucrainene pentru Eurovision a fost cîştigată de interpreta Maruv, care s-a dovedit a fi în centrul unui scandal pentru că evoluează în Rusia. Ulterior, a devenit cunoscut faptul că acesteia i-a fost înmînat un contract conţinînd o clauză privind interzicerea turneelor în Rusia.


Luni, Compania Naţională Publică de Televiziune şi Radio din Ucraina a declarat că Maruv nu va reprezenta Ucraina la Eurovision-2019, deoarece nu a semnat contractul. Marți, Freedom-Jazz Girls Band, care a ocupat locul doi la selecția națională, a refuzat oferta de a reprezenta țara la Eurovision. Miercuri, formaţia Kazka, cea de-a treia clasată în selecţia naţională, și-a anunțat şi ea refuzul.


„Prieteni, primim o mulțime de mesaje prin care sîntem întrebaţi dacă cei de la NOTU au contactat Brunettes Shoot Blondes, astăzi. Ţinem să vă anunţăm din start: dacă vom avea o propunere de a participa la Eurovision-2019, noi o vom refuza. Formaţia noastră nu a învins la selecţia naţională, această călătorie nu este a noastră", se menţionează într-o postare făcută, miercuri, pe pagina oficială a grupului de pe Facebook.


Membrii formaţiei şi-au îndemnat fanii să le înţeleagă corect decizia.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load