COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Eroul din filmul ,,Singur acasă” s-a filmat într-o reclamă hazlie de Crăciun

Eroul din filmul ,,Singur acasă” s-a filmat într-o reclamă hazlie de Crăciun

De ani de zile, fanii Home Alone așteaptă anunțul cu filmul copilăriei lor, care se va reface cu Macaulay Culkin în rolul principal.

Acum putem doar să ne imaginăm cum ar arăta simpaticul Kevin McCalister ca adult și asta în cea mai recentă reclamă în care apare actorul de 39 de ani, jucînd rolul unui băiețel de 10 ani.

Macaulay Culkin a fost ales de brandul Happy Socks pentru a fi ambasadorul campaniei lor de Crăciun. Actorul pare o întruchipare a legendarului Kevin McCalister ajuns la maturitate. Îmbrăcat într-un “ugly Christmas sweater”, șosete cu motive de sărbători și pantaloni de lînă cu gleza la vedere, Macaulay este adorabil!


În vara, compania Disney a anunțat că plănuiește să facă remake-uri după o serie de filme de succes, inclusiv după celebra comedie ”Home Alone”.

La aflarea știrii, actorul Macaulay Culkin, care a avut rolul principal în două dintre cele trei filme ale francizei ”Home Alone”, a hotărît să-și exprime sentimentele față de anunțul companiei Disney.

Acesta s-a pozat în fața televizorului, cu laptopul în brațe, o farfurie cu niște resturi de mîncare în mînă și burta umflată exagerat. Look-ul amuzant a fost completat de bentița albă care îi ține pletele blonde.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load