COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Epidemia cedează: China redeschide pentru turiști cea mai populară parte din Marele Zid Chinezesc

Epidemia cedează: China redeschide pentru turiști cea mai populară parte din Marele Zid Chinezesc

Secțiunea Badaling a Marelui Zid Chinezesc a fost redeschisă pentru turiști începînd de astăzi, un semn că viața în China revine la normal după epidemia de coronavirus.

Secțiunea Badaling a Marelui Zid Chinezesc a fost redeschisă pentru turiști începînd de astăzi, un sen că viața în China revine la normal după epidemia de coronavirus, informează digi24.

Această secțiune, aflată la aproximativ 70 de kilometri de Beijing, este cea mai turistică parte a construcției, astfel încît autoritățile au fost nevoite să instituie în iunie 2019 o limită de 65.000 de vizitatori pe zi.

Accesul va fi permis zilnic, în intervalul 9-16, însă va fi limitat la doar o treime din numărul obișnuit de turiști. Înainte de a începe turul, turiștilor li se va verifica temperatura corporală. Totodată, trebuie să facă dovada că sînt sănătoși - verificarea făcîndu-se printr-un sistem informatic. Viziatorii trebuie să poarte măști pe față și să păstreze distanța de un metru față de alte persoane.


Celelalte secțiuni ale Marelui Zid Chinezesc rămîn închise deocamdată.

În mod normal, peste 10 milioane de oameni vizitează Marele Zid Chinezesc în fiecare an, însă obiectivul UNESCO a fost închis în data de 25 ianuarie din cauza epidemiei de coronavirus.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load