COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Emirul Dubaiului și-a dat în judecată soția. Motivul este incredibil

Emirul Dubaiului și-a dat în judecată soția. Motivul este incredibil

Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emirul Dubaiului, a dat-o în judecată pe Prinţesa Haya, soția sa care l-a prăsit și a fugit la Londra împreună cu copiii cuplului.

Seicul a deschis procesul împotriva fostei sale în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie. El va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, anunță CNN.

Prinţesa Haya, una dintre fiicele fostului rege al Iordaniei, este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall. Ea este absolventă a facultății de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford și s-a căsătorit cu șeicul în 2004, fiind a șasea sa soție.


Seicul a deschis procesul împotriva fostei sale în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie. El va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, anunță CNN. Prinţesa Haya, una dintre fiicele fostului rege al Iordaniei, este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall.

Ea este absolventă a facultății de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford și s-a căsătorit cu șeicul în 2004, fiind a șasea sa soție. Prinţesa Haya, în vîrstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil. Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC. Potrivit unor surse apropiate prințesei, decizia ei de a fugi de lîngă soțul său a fost provocată de o serie de informații pe care le-a aflat despre întoarcerea în Dubai a uneia dintre fiicele şeicului, Latifa.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load