COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Elon Musk se ține de cuvînt și scapă de proprietăți

Elon Musk se ține de cuvînt și scapă de proprietăți

Elon Musk doreşte să arate că deja celebrele mesaje pe Twitter în care susţinea că nu va mai deţine proprietăţi pentru că proprietăţile te trag în jos, nu au fost vorbe în vînt. Miliardarul american a scos la vînzare 5 dintre proprietăţile sale californiene, pentru o sumă totală de 97,5 milioane de dolari, transmite vineri DPA.

Cele cinci proprietăţi, dintre care patru în cochetul cartier Bel-Air şi o a cincea în bogatul cartier Hillsborough din Silicon Valley, au fost scoase la vînzare după ce, la începutul lunii, Musk a pus pe piaţă alte două proprietăţi pe care le deţine în Bel-Air - acestea pentru suma totală de 39,5 milioane de dolari, informează Agerpres.

Elon Musk a confirmat săptămîna trecută, printr-o apariţia în emisiunea online a lui Joe Rogan, că doreşte să-şi vîndă casele, precizînd că intenţionează să stea în chirie.

Printre cele 5 proprietăţi proaspăt scoase pe piaţă se numără vila modernă de pe Chalon Road şi alte trei case adiacente, aflate pe o străduţă închisă din apropiere. Proprietatea din Hillsborough este formată din 20 de hectare de teren în natură, cu poteci amenajate pentru drumeţii, grădini şi un conac cu 10 dormitoare ce datează din 1916.

La începutul acestei luni, Musk a scos la vînzare o altă casă de pe Chalon Road, pentru preţul de 30 de milioane de dolari şi fosta casă Gene Wilder pentru 9,5 milioane de dolari.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load