TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Elon Musk angajează: diploma nu este obligatorie

Elon Musk angajează: diploma nu este obligatorie

Elon Musk a scris, duminică, pe Twitter că nu trebuie să ai diplomă de facultate, mai mult decît atît, nu trebuie să fi terminat liceul, ca să te angajezi la Tesla. Compania auto este în plin proces de recrutare, iar Musk folosește platforma socială pentru a completa echipa răspunzătoare de inteligența artificială.

„Alătură-te echipei de AI a Tesla”, a scris Musk, duminică, pe Twitter. „Echipa răspunzătoare de inteligența artificială este direct sub mine și ne întîlnim/vorbim pe mail/prin mesaje aproape în fiecare zi”.


Mai mult decît atît, spune CEO-ul Tesla Elon Musk, nu trebuie să ai nicio diplomă pentru a lucra pentru el.

„Cu siguranță nu ai nevoie de un doctorat. Nici măcar nu-mi pasă dacă nu ai terminat liceul”, a scris Musk pe Twitter, în data de 2 februarie.

În schimb, Musk caută oameni care să înțeleagă „în profunzime” problematica inteligenței artificiale. Însă, „chiar dacă background-ul educațional este irelevant” toți candidații trebuie să „treacă printr-un test de codare foarte dificil”.

Nu este pentru prima dată cînd Musk declară că diplomele nu sînt relevante. A mai spus același lucru și într-un interviu oferit în 2014 publicației Auto Bild din Germania.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri