TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„El este bine”: Pe internet a mai apărut un videoclip scandalos cu Zelenski (VIDEO)

„El este bine”: Pe internet a mai apărut un videoclip scandalos cu Zelenski (VIDEO)

Un nou videoclip cu candidatul la preşedinţia ucraineană din partea Partidului „Sluga poporului", Vladimir Zelenski, a apărut, vineri, pe rețelele de socializare.

De data aceasta, pe lîngă Zelenski trece din nou o furgonetă, după care asupra candidatului se varsă o pudră albă, iar mai apoi apare „trena albă”, cunoscută după primul videoclip. Video este însoţit de titrele: „Acum Avakov este mulțumit?" și „El este bine, pentru că este drogat" a fost inițial postat pe pagina Facebook numită „Boicot Partidului Regiunilor".


Ulterior, acest videoclip a fost postat pe pagina sa de către consilierul prezidențial Yuri Biryukov. În același timp, el a scris: „Stimate (de cineva și pe unde) Minister al Afacerilor Interne! El este în viață, e în regulă, KAMAZ-ul nu l-a strivit. Clasaţi cauza!”.

Poliția Ucrainei, după apariția primului videoclip joi, a intentat o cauză penală în baza articolului despre amenințarea sau violența împotriva unui demnitar sau a unei persoane publice, iar sediul candidatului a solicitat Ministerului Afacerilor Interne să îi ofere protecție. Echipa lui Zelenski susține că videoclipul apărut în ajun a fost montat la staff-ul lui Poroşenko. Cu toate acestea, mai tîrziu, staff-ul actualului președinte a declarat că nu are atribuţie la videoclipul „negru" despre Zelenski.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load