COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Egiptul își deschide muzeele și siturile arheologice pentru turiști

Egiptul își deschide muzeele și siturile arheologice pentru turiști

Autoritățile egiptene vor deschide treptat orașele și siturile arheologice pentru turiști, a declarat ministrul Egiptului pentru Antichități și turism, Khaled Al-Anani.

"În lumina îmbunătățirii situației în domeniul sănătății în Egipt și în lume, deschiderea lor va avea loc treptat. Săptămîna trecută am deschis muzeele din Hurghada și Sharm ash-Sheikh, în această săptămînă – obiectivele turistice din Mers-Matruh și Alexandria. De la 1 iulie se vor deschide obiectele în Luxor și Aswan. Treptat se vor deschide și ceilalți", a comunicat al-Anani, relatează ria.ru

Anterior, autoritățile țării au anunțat reluarea treptată a comunicațiilor aeriene internaționale de la 1 iulie. De asemenea, a fost anunțată anularea vizelor pentru turiștii care sosesc în stațiunile locale pînă la 31 octombrie. Pentru turiștii străini vor fi deschise doar trei provincii de vacanță: Marea Roșie, unde se află renumita stațiune Hurghada; South Sinai, în cadrul căreia se află Sharm El-Sheikh și Dahab, precum și provincia Matruh din Marea Mediterană.


Munca de hoteluri, inclusiv în stațiuni, deocamdată este permisă numai pentru turismul intern, cu condiția existenței mijloacelor de protecție individuală, a unui punct medical echipat, mijloace de dezinfectare în deplină coordonare cu Ministerul Turismului din Egipt. Activitățile în masă în interiorul hotelurilor sînt interzise.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load