COVID-19 în MOLDOVA

Efremov: "Acesta este un video fals"

Efremov: "Acesta este un video fals"

Actorul rus Mihail Efremov a numit un fals videoclipul, pe care este înregistrat momentul în care el este scos de pe scaunul șoferului mașinii imediat după accidentul din Moscova.

Despre acest lucru a transmis corespondentul TASS din sala Judecătoriei Presnenski, unde are loc procesul de judecată în dosarul artistului.

"Experții s-au clarificat deja cu acest videoclip și au depus o plîngere împotriva lui Dobrovinski. Acesta este un videoclip fals, la fel ca tot ceea ce este legat de dvs., domnule Dobrovinski", a spus Efremov.


Anterior, martorul Svetlana Nabokina a declarat că a filmat pe telefon un videoclip imediat după accident. Pe el se vede cum Efremov este scos din mașină imediat după accident. Avocatul victimelor, Alexander Dobrovinski a solicitat atașarea acestui videoclip la materialele dosarului. Avocatul lui Efremov, Elman Pașaev a reacționat brusc la acest lucru. "Acesta este cel mai primitiv mod, să faci undeva montaj și să prezinți dovezi în instanța de judecată. Credeam că sîntem într-un secol nou și chiar dovezile false ar trebui să fie prezentate într-un nou mod. Dar colegul face astfel delucruri", a spus Pașaev.

Judecătoarea Curții Presnenski, Elena Abramova, a decis să anexeze la materialele dosarului privind accidental, videoclipul realizat de amartorul Svetlana Nabokina, în care se vede cum Mihail Efremov este scos de pe scaunul șoferului după accident, a informat corespondentul TASS din sala de judecată.

Anterior, Nabokina a spus că are o înregistrare video, în care este imprimat momentul în care martorii accidentului îl ajută pe șoferul mașinii (deoarece el iese anume de pe scaunul șoferului), Mihail Efremov, să iasă din mașină. Din imagini se vede că din mașină nu a mai ieșit nimeni.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load