COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

După 15 mai România va renunța la unele restricții

După 15 mai România va renunța la unele restricții

Președintele României, Klaus Iohannis, anunță că după data de 15 mai statul vecin va renunța la restricțiile de deplasare.

Cetățenii vor putea să ne deplaseze în spaţiile publice fără a declara unde şi de ce. Totodată, purtarea măștilor va fi obligatorie în spaţiile publice închise şi transportul în comun, transmite tv8.md.

Klaus Iohannis a anunțat astăzi că s-ar putea renunţa la mască abia la anul. „Pînă pe 15 mai, toate restricţiile rămîn în vigoare. Staţi în case. După această dată, vom renunţa la unele restricţii, dar viaţa nu va reveni complet la normal”, a declarat șeful statului român.

Totodată, Klaus Iohannis atenționează unele restricții rămîne la vigoare. „Vom încerca să intrăm într-o nouă normalitate. Va trebui să găsim o modalitate de trai cu acest virus. Pe măsură ce interdicţiile impuse de autorităţi vor fi luate înapoi, răspunderea fiecăruia dintre noi va deveni mai mare”, a menționat oficialul.


Pînă acum în România s-au înregistrat aproape 10 mii de cazuri de contaminare cu COVID-19. Peste 500 de oameni au decedat din cauza acestui virus, iar peste 2400 – s-au tratat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load