COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Duma de Stat a susținut amendamentul cu privire la definirea căsătoriei în Rusia

Duma de Stat a susținut amendamentul cu privire la definirea căsătoriei în Rusia

Duma de Stat a Federației Ruse a susținut, în cadrul unei ședințe plenare de marți, amendamentul la proiectul de lege pentru modificarea Constituției Rusiei despre definirea căsătoriei ca o uniune dintre un bărbat și o femeie.

Potrivit amendamentului, în articolul 72 al constituției urmează să fie inclus un punct în care instituția căsătoriei va fi definită ca „o uniune dintre un bărbat și o femeie”.

Despre necesitatea introducerii unei astfel de prevederi a vorbit în mai multe rînduri vicepreședintele Dumei de Stat, Piotr Tolstoi: în opinia lui, acest lucru va ajuta la prevenirea speculațiilor pe subiectul oferirii drepturilor persoanelor cu o orientare sexuală netradițională.


Anterior, președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că, atîta timp cît el conduce statul, în Rusia nu va exista „părinte numărul unu” și „părinte numărul doi” - vor exista o mamă și un tată. Această declarație a fost făcută la o întîlnire cu membrii grupului de lucru pentru a pregăti propunerile de modificare a Constituției țării.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load