COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două pisici își dispută teritoriul în casă, în timp ce stăpâna lor prezintă o emisiune în direct (VIDEO)

Două pisici își dispută teritoriul în casă, în timp ce stăpâna lor prezintă o emisiune în direct (VIDEO)

O jurnalistă din Filipine a trecut printr-un moment stînjenitor, dar care a devenit amuzant pentru mulți internauți după ce a apărut pe rețelele de socializare.

Cele două pisici pe care le deține au stricat live-ul în care femeia tocmai de intrase, de acasă, acolo de unde au lucrat mulți reporteri pe perioada de carantină mondială, informează fanatik.ro.

Doris Bigornia, pe numele ei, era foarte concentrată la tema care se dezbătea la televiziune unde era în direct, iar la un moment dat, concentrarea ei a dispărut cînd a auzit zgomotele pe care le fac cele două pisici, care se băteau în fundal.


Cearta necuvîntătoarelor a atras atenția telespectatorilor, iar persoana care a filmat momentul, videoclipul devenind astfel viral pe Twitter, a fost chiar fata reporteriței.

Videoclipul a făcut senzație pe rețeaua de socializare Twitter.

Utilizatorii rețelei Twitter au distribuit masiv clipul apărut pe rețea, ajungînd la 2.000.000 de reproduceri doar pe acest site de socializare.

Oamenii au comentat imaginile care au făcut deliciul internetului, în stilul fiecăruia: unii au pus niște emoticoane, alții au pus meme, iar cei mai mulți au scris ironic despre întîmplarea prin care a trecut Doris.

„Pisicile nu se suportă nici măcar între ele. Îmi plac, dar de la distanță; Două din zece pisici preferă să se certe în direct; E cel mai tare lucru pe care l-am văzut pe internet; Trăiesc cu teama că mi se poate întîmpla și mie asta”, sînt cîteva dintre comentariile pe care le-au scris oamenii pe Twitter.

Dacă pînă acum numele ei nu era foarte cunoscut în Filipine, Doris a devenit acum cunoscută nu doar în țara ei, ci în întreaga lume. Femeia prezenta o emisiune la postul de televiziune DZMM TeleRadyo în momentul în care pisicile ei au început războiul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load