COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Două persoane spitalizate, în urma unui schimb de focuri în faţa Casei Albe

Două persoane spitalizate, în urma unui schimb de focuri în faţa Casei Albe

Donald Trump este în alertă! Un incident armat lîngă Casa Albă l-a făcut pe preşedintele american să-și întrerupă brusc conferinţa de presă la doar trei minute după ce o începuse luni, relatează marţi dpa. Imediat, liderul american a fost evacuat.

Incident armat lîngă Casa Albă! Preşedintele SUA Donald Trump să părăsească brusc conferinţa de presă la doar trei minute după ce o începuse luni, relatează marţi dpa. Imediat liderul SUA a plecat din sala de briefing a Casei Albe. Totul s-a petrecut la doar trei minute după ce Trump începuse să vorbească, scrie capital.ro.

„A fost un schimb de focuri în faţa Casei Albe”, a declarat Trump reporterilor după ce s-a întors cîteva minute mai tîrziu. „Forţele de ordine au împuşcat pe cineva, pare a fi suspectul şi suspectul este acum în drum spre spital (…). Nu vă pot spune încă nimic despre starea suspectului”, a declarat el. El a mai spus că situaţia se afla „foarte bine sub control” şi că nimeni altcineva nu a fost rănit în timpul incidentului, care a avut loc „lîngă gard dar în afara complexului”.


Lucrurile se pare că nu s-au oprit însă aici, mai ales că Secret Service a anunţat ulterior pe Twitter că unul dintre ofiţerii săi a fost de asemenea dus la spital ca urmare a incidentului armat. Complexul a fost închis în urma incidentului.

„Aţi fost surprinşi, eu am fost de asemenea surprins, cred că este probabil destul de neobişnuit”, a spus Trump, adăugînd că a fost dus în Biroul Oval după ce a fost escortat afară din sala pentru mass-media. „Nici măcar nu m-am gîndit să nu mă mai întorc”, a punctat liderul american. În opinia sa, suspectul era înarmat dar nu cunoştea detaliile, precum tipul de armă sau dacă el a fost ţinta vizată şi a adăugat că oficialii vor difuza alte informaţii mai tîrziu. Întrebat dacă s-a simțit afectat, Trump a replicat: „Par eu zdruncinat?”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load