COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Donald Trump, văzut cu mască de protecție pentru prima dată

Donald Trump, văzut cu mască de protecție pentru prima dată

Pentru prima oară de la începutul pandemiei, președintele Donald Trump a purtat o mască de protecție în public. El a mers la un spital militar de lîngă Washington ca să discute cu militarii aflați acolo în îngrijire, dar și cu medicii și asistenții.

Președintele american a spus că într-un asemenea loc, protecția este necesară.

Nu a fost orice mască, ci una personalizată, albastru închis, în ton cu costumul, și cu sigla prezidențială brodată într-o parte.


Donald Trump a spus că el niciodată nu a fost împotriva măștilor, ci doar că trebuie purtate la momentul potrivit.

Cu alte ocazii, Donald a declarat că nu va purta mască și chiar l-a luat peste picior pe rivalul său din alegerile prezidențiale, democratul Joe Biden, cînd acesta a apărut în public purtînd mască. Atitudinea liderului de la Casa Albă pare să se fi schimbat însă de săptămîna trecută, cînd a declarat la Fox News că este total de acord cu măștile și chiar îi place cum arată cînd poartă mască.

Unul dintre prietenii săi politici, președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, care avea poziții sceptice în privința coronavirusului, s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Statele Unite au înregistrat un nou record de cazuri zilnice. 66.000 de oameni au avut teste pozitive în ultimele 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a trecut de 3,3 milioane, dar a scăzut numărul deceselor.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load