COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvînt al lui Putin, s-a tratat de COVID-19

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvînt al lui Putin, s-a tratat de COVID-19

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvînt al preşedintelui rus Vladimir Putin, a ieşit din spital după ce şi-a revenit de pe urma infecţiei cu noul coronavirus, depistată în urmă cu două săptămîni.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvînt al preşedintelui rus Vladimir Putin, a ieşit din spital după ce şi-a revenit de pe urma infecţiei cu noul coronavirus, a transmis luni agenţia Interfax, preluată de DPA, transmite Realitatea.net.

Peskov, în vîrstă de 52 de ani, a dezvăluit în urmă cu două săptămîni că urma un tratament împotriva COVID-19. Potrivit Interfax, Peskov a suferit de pneumonie la ambii plămîni.


Alţi patru responsabili de rang înalt ai administraţiei ruse au contractat noul coronavirus: premierul Mihail Mişustin - care a revenit în activitate săptămîna trecută -, ministrul construcţiilor, cel al ştiinţei şi cel al culturii.

Rusia a raportat, pînă luni, peste 353.000 de cazuri de contaminare cu coronavirus, al treilea cel mai grav bilanţ la nivel mondial, după SUA şi Brazilia, conform datelor comparative centralizate de Universitatea Johns Hopkins.

În urmă cu două săptămîni, la 12 mai, data la care purtătorul de cuvînt de la Kremlin anunța că a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, numărul cazurilor confirmate cu COVID-19 în Federația Rusă era cu 130 de mii mai mic, depășind 221 de mii, iar cel al deceselor ajunsese la 2.116.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load