COVID-19 în MOLDOVA

Die Zeit: Navalnîi a supraviețuit datorită medicilor din Omsk

Die Zeit: Navalnîi a supraviețuit datorită medicilor din Omsk

Berlinul consideră că Alexei Navalnîi a supraviețuit numai datorită reacției rapide a pilotului care a aterizat de urgență și a acțiunilor medicilor din Omsk, scrie ziarul Die Zeit.

Potrivit publicației, Institutul de farmacologie și toxicologie din Bundeswehr a ajuns la concluzia că Navalnîi a fost otrăvit cu o substanță nouă, îmbunătățită din grupul ”Noviciok”. Potrivit publicației, despre această substanță "nu se știa înainte de acest atac", dar este considerată mai "periculoasă și mai mortală". Urme din ea ar fi fost găsite pe mîinile lui Navalnîi și pe sticla de apă din care el a băut.

După cum scrie ria.ru, publicația menționează că această nouă versiune a "Noviciok" trebuia să acționeze mai lent decît cele cunoscute anterior, iar cei care se află în spatele "otrăvirii", au sperat că "Navalnîi va muri la bordul avionului".


"Faptul ce este încă în viață, spune Berlinul, se datorează numai unor circumstanțe în lanț benefice, cum ar fi reacția rapidă a pilotului care a realizat o aterizare forțată și a medicilor din Omsk, care i-au introdus imediat lui Navalnîi antidotul atropină", scrie ziarul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load