COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Despre ce ne vorbesc desenele inconștiente pe hîrtie

Despre ce ne vorbesc desenele inconștiente pe hîrtie

În timpul conversațiilor telefonice sau al ședințelor lungi oamenii deseori încep să deseneze în caietele și carnetele aflate în fața lor, desenele inconștiente rezultate pot reflecta trăsăturile de caracter ale unei persoane.

Potrivit ria.ru, acest lucru a fost relatat de către grafologul Anna Șadrova pentru postul de televiziune Piatîi kanal.

Spiralele și liniile ondulate sugereză că persoana nu este interesată de problemele altor oameni. Probabil ea se confruntă cu o mică criză și ar trebui să-și controleze starea emoțională. Soarele desenat indică faptul că o persoană visează cel mai mult la prietenie și tandrețe, desenele sub formă de tabele arată că persoana a ajuns într-o situație penibilă și este predispusă să înghită ofensele și iritarea.


„Inimile împletite sînt desenate de oamenii care sînt copleșiți de sentimente. Cercurile intersectate arată că vă simțiți în afara evenimentelor. Decorurile care sînt similare cu imaginile de pe tapet sau fulgii de zăpadă spun că te-ai plictisit și, în general, ești obosit de conversație sau chiar stilul tău de viață”, a explicat Șadrova.

Imaginile care conțin elemente cruciforme sînt deseori desenate de femei. Acestea ne vorbesc despre sentimentul de vinovăție apărut în timpul conversației telefonice. Formele geometrice sînt de obicei desenate de persoane care își exprimă deschis punctul de vedere.

„Dacă vă place să desenați omuleții mici, acesta este un semn de neputință sau de dorința de a se eschiva de la o anumită responsabilitate”, a menționat expertul.

Desenele cu plante poate spune multe lucruri despre o persoană.

„Dacă desenați copaci subțiri cu ramuri goale, sînteți supărat și pierdut. Și dacă aveți coroane ramificate sau un trunchi gros, acest lucru arată că vă bucurați de viață și că nimic nu vă deranjează acum”, a spus grafologul.

Amatorii de a desena numere sînt foarte preocupați de căutarea banilor. Cei care desenează cîmpurile de șah nu își pot găsi un loc al său. Stelele și bărcile cu pînze, desenate fără un anumit scop, sînt un indicator de natură optimistă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load