COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Deranjat de "discriminare" faţă de conservatori, Trump s-a întîlnit cu directorul Twitter

Deranjat de "discriminare" faţă de conservatori, Trump s-a întîlnit cu directorul Twitter

Donald Trump, s-a întîlnit, marți, cu directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, la cîteva ore după ce a acuzat compania de "discriminare" faţă de conservatori.

Președintele SUA a vrut să știe motivul pentru care a pierdut urmăritori pe rețeaua de socializare.

Într-un mesaj, Twitter a transmis că Trump și Dorsey au vorbit despre „protejarea sănătății conversației publice”, potrivit BBC. „Jack a avut o întîlnire constructivă cu preşedintele Statelor Unite astăzi, la invitaţia preşedintelui.

Ei au discutat despre angajamentul Twitter de a proteja conversaţiile publice înainte de alegerile americane din 2020 şi eforturile de a răspunde la criza de opioide”, a transmis Twitter.

Înainte de întîlnire, Trump a acuzat platforma socială că îl discriminează. De-a lungul timpului, mai mulți membri importanţi ai Partidului Republican şi personalităţi media de dreapta au acuzat Twitter şi alte reţele sociale de discriminare faţă de utilizatorii conservatori, fără să aducă dovezi în acest sens însă. După ce s-a văzut cu Dorsey, președintele SUA a transmis pe Twitter că a avut parte de o întîlnire grozavă.

„Au fost discutate multe subiecte despre platformă şi despre rețelele sociale în general. sînt nerăbdător să menţinem cu dialog deschis”, a scris Donald Trump.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load